Pages

Saturday, May 23, 2009

Minunile prieteniei...


Prieten e acela care te pune pe tine pe primul loc. Acela care iti ridica moralul atunci cand crezi ca nimic nu mai merita sa zambesti. Prietenul, prietenii iti sunt alaturi chiar si atunci cand nu ii chemi. Sunt altruisti, te iubesc neconditionat si nu iti vor spune niciodata mincinuni, nici macar minciuni frumoase. Prietenii iti sunt alaturi intotdeauna si au grija ca mai intai sa iti fie tie bine si apoi lor. Sa te simti tu bine, sa te faca sa te simti special atunci cand ai nevoie. Prietenii sunt raze de lumina care ne ghideaza calea si care ne ajuta sa iesim din intunericul noptii, al depresiei. Prietenii merg cu tine la cumparaturi, te tin de mana si deja te simti mai bine. Cand ti-e rau, merg la farmacie si cumpara pastile, portocale. Iti fac ceai si  nu pleaca de langa tine pana nu te simti mai bine. Prietenii te iarta  cand ai gresit pentru ca daca sunteti cu adevarat prieteni nimeni si nimic nu va poate desparti.Prieteni, prieteni, prieteni...VA IUBESC!

2 comments:

Gibi said...

Prietenii te iarta cand ai gresit pentru ca daca sunteti cu adevarat prieteni nimeni si nimic nu va poate desparti. frumos ai mai scris

Cristina said...

Prietenia impune incredere...prietenia e greu de definit...sunt atatea lucruri care trebuie sa mentina o prietenie si totusi supravietuim si fara acele ingrediente necesare cu toate ca e ca si cum ai cladi ceva putred. si uite ca exista...si uite ca nu poti trai fara prieteni cu toate ca te poti izola.