Pages

Friday, March 20, 2009

Un alt fel de Narcis...


Eu, eu, eu...aaa...am spus cumva ca este vorba despre mine?! Aaa... nu?! Bine, atunci despre mine vorbeam...cine sunt?! Cum?! Nu ma cunosti?! Sunt Narcis...de fapt pe mine ma  cheama X, Y, Z dar imi spun Narcis pentru ca simt eu ca ma reprezinta. Pai si ce? Crezi ca ma intereseaza ce crezi tu?! Taci acolo...ai pomenit ceva de mine?! Da...da...da...e perfect asa...Venereaza-ma...Ridica-mi statuie. Fa exact cum iti spun si o sa fim cei mai buni prieteni. Nu nu te atinge de mine, nu ma saruta, alinta, nici macar sa nu imi vorbesti cand sunt altii de fata, imi strici imaginea. Ce?! Crezi ca imi pasa?! Nu pisi...lasa...alta data mergem la film si la suc.

Aaa...am intarziat 3 ore...am fost ocupat . Ce vrei?! Crezi ca eu nu as fi vrut sa fiu acolo cu tine cand ai primit premiul dar, a trebuit sa ma vad cu amicul ala din generala. Nu am mai dat semn de 3 zile. Scuze pisi...am fost ocupat pana peste cap cu niste chestii de la scoala.

Ce spui? Nu ma mai vrei...?! Dar eu te iubesc si iti sunt alaturi la bine si la rau. De ce nu vrei sa ma crezi?! Dar, nu am cum sa iti demonstrez asa sunt eu....mai timid.  

Da, sigur...stiu cat te doare indiferenta mea si stiu ca suferi . O sa fie bine o sa vezi...tu esti singura care mi-a reintregit sufletul facut bucati. Zici ca l-ai frant pe al tau?! Nu conteaza, lasa...o sa treaca, se regenereaza! Iar durerea...se ia...cu timpul darling!

Hei...pisi...mai esti?! Ma mai auzi...Hello!Unde esti ?! Hei...vreau sa vorbim...haide am timp pentru tine. Iubita?! Nu esti?! Hei...de ce nu raspunzi la telefon? Heeeeeiiii....alooo... nu ma auzi?! Bine, lasa-o balta...

Hey...fata, fata...ce frumoasa esti! Esti singura care ma intelege si imi poate vindeca inima ranita! Te iubesc! 

Comentariul autorului: :)

3 comments:

Lucylle said...

Ok. Foarte tare :)) uneori întârzie şi mai puţin de 3 ore dar şi mai mult. Mie mi-a întârziat narcis vreo 10 minute prima dată, apoi s-a lăsat aşteptat vreo 4 ore "pissy, ştiai că vin de la munte şi tocmai special că ştiam că e ziua ta... Cum? A fost acum 3 zile? Ei, lasă, este şi-n septembrie nu? "

un narcis autohton creat de circumstanţele realităţii. este adevărat din păcate.

A lu' Năstase said...

Narcisu' asta e cam tolomac el asa. Nu prea stie ce vrea. De fapt stie, dar nu stie sa o arate. Sa va traiasca! :))

Cata said...

sau nu! ;) :D