Pages

Tuesday, September 9, 2008

Fadding like a flower...


Prinsi in capcana nervilor...a cuvintelor spuse fara rost, dragostea dintre ei palea asemenea unei flori. In loc de cuvinte soptite...in loc de cuvinte tandre, tipau unul la altul...isi reprosau chestii aprope fara importanta.
Cuvintele dor...spuse fata. Baiatul era prea ocupat cu nervii lui ca sa o asculte...sau poate chiar nu intelegea.
Si asa au trecut zile, luni, ani iar ei nu si-au facut niciodata timp ca sa discute despre nimic-ul pe care ea il raspundea de fiecare data cand baiatul o intreba ce se intampla cu ea.
Azi dupa atatea certuri si discutii amandoi se simt sfarsiti, ii termina gandul ca de fiecare data cand se redreseaza apare ceva care ii trage si mai mult in jos.
Cum ar putea ea oare, sa uite te iubesc-ul spus in sila zilele trecute? Ce daca baiatul era nervos...a fost si ea nervoasa dar asta nu a impiedicat-o sa ii spuna ca il iubeste...din contra. Dar, oameni sunt diferiti, e natural sa fie asa...insa, uneori te astepti ca cel de langa tine sa inteleaga de ce ai nevoie sau macar sa incerce. Nici ea nu il intelege pe el...dar, incearca, fiecare cuvant de-al lui...fiecare vorba aruncata aiurea pe ea o doare....el zice ca nu intelege de ce...ea ii spune ca e asa pentru ca il iubeste, pentru ca fiecare gest, zambet, sarut, atingere conteaza. A incercat atata timp sa fie perfecta, sa ii faca pe plac incat acum a ajuns sa nu se mai recunoasca in oglinda ei interioara...a ajuns sa simta ca e inlocuita de altcineva cu alte ganduri, cu alte perspective, alte prioritati. El ii spune ca dramatizeaza,oare nu isi da seama ca ea chiar asa simte...cred ca nu, din pacate dar....Ce rost mai are acum cand zarurile au fost aruncate? Cand intre ei se deschide o prapastie din ce in ce mai mare?Niciunul.
Fata sta si plange noaptea in somn...baiatul viseaza urat...dragostea si pasiunea ce i-a unit odata pare sa se estompeze in spatele lacrimilor si al viselor urate.
Iar azi, fata ii spune baiatului oftand: And if one day when you weak up, i won't be there, please, don't let that surprise you my dear....

1 comments:

Anonymous said...

dude, se numeste scrembelism;))
nevroza trece... mai ales dak ii deaia sexuala cum are mihaela:)
sa ne auzim pe bloage:*