Pages

Saturday, October 24, 2009

Un gand...


Gandurile mele au fost foarte agitate zilele astea; uneori am impresia ca gandurile sunt fiinte cu simturi si gandire proprii pentru ca indiferent de ce-mi propun sau doresc eu ele fac ce vor. De fiecare data cand imi propun sa nu ma mai gandesc la ceva, normal ca gandurile zboara fix acolo si trebuie sa fac eforturi enorme sa le mut. Chiar si acum... nu pot sa nu ma gandesc la ce ar fi putut sa fie, la ce nu este si poate nici nu va mai fi. Au fost momente cand gandurile m-au facut sa sufar mai mult decat ar fi trebuit, tocmai pentru ca ele existau. Oare ce sunt gandurile? De unde  vin ele? De ce uneori reprezinta o adevarata tortura?

Resemnarea insa, da...resemnarea este inamicul numarul unu al gandurilor, dupa ce te-ai resemnat, te gandesti din ca in ce mai putin la un anume lucru pana ajungi sa-l uiti. Asa a fost si cu tine mon cher, ai fost prezent in gandurile mele de ieri pana azi...si vei mai fi ceva timp insa, simt resemnarea cum vine din urma si estompeaza prezenta ta. Deja nu ma mai supar cand nu-mi vorbesti, pot sa iti suport absenta si  chiar sa admit ca nu-ti pasa, toate astea pentru ca mie, a ajuns sa nu-mi mai pese. Ai sa zici ca din cauza lui, a lor...nu dragule, din cauza ta, a noastra. N-a mers...si daca n-a mers, n-a mers. As fi vrut sa durezi mai mult...sincer, am vrut dar, degeaba. Principiul ala conform caruia daca iti doresti ceva e pe jumatate implinit n-a mers si in cazul nostru. 

Poate pentru ca Tu, n-ai fost decat Un gand, poate ca asa a fost scris sa fii. Asa ca...adios dragul meu gand, frumos ca o zi de vara si din pacate, la fel de lung. Toamna a venit si impreuna cu ea tu...ei bine...tu, te-ai estompat.

A ta, Perhonen

3 comments:

Cristina said...

Pentru ca sunt gandurile tale...:*

iulia said...

Este de admirat taria de caracter pe care o ai, ca te poti resemna atat de usor. Pe de alta parte, gandurile frumoase sunt cel mai usor de alungat.

Cata said...

da...asa e, iulia...gandurile frumoase sunt mai usor de alungat cat despre tarie de caracter...sunt multe de spus.