Pages

Tuesday, September 22, 2009

Ioi ioi ioi...





N-am mai postat nimic de  5 saptamani, mintea imi spune ca ar fi cazul sa  mai scriu ceva pentru ca as avea despre ce, dar ia ghiciti, lenea nu ma lasa. Nu vrea si pace. Asa ca iata-ma facand si acest mare pas pentru mine si probabil nesemnificativ pentru voi, scriu.

Asta e a doua saptamana de scoala, clasa a 12a , BAC si alte ciudatenii ce sa zic amicii mei doispisti Vive  Napoleon, nu?! Eh...noi sa fim sanatosi ca BAC-ul vine, nu va temeti. Inca nu m-am acomodat cu ideea si probabil ca pana pe undeva prin semestrul doi, in  mai, nici nu o voi face. Cristina nu indrazni sa ma certi. 

Nu v-am  povestit deloc despre vara asta minunata petrecuta ba la Cluj, ba pe la bunici, ba acasa, ba la mare , pentru ca da, am fost la mare chiar daca doua zile din care una a plouat. Ce are a face? Am vazut marea, am facut plaja, baie, alea alea, nebunie, dar s-a terminat.

Acum e cazul sa va parasesc, nu promit dar incerc sa revin curand. Plec! O simt cum vine, ii simt rasuflarea in ceafa. Da, ati ghicit, era lenea! 

Ps. Tu ce sampon folosesti?!

Tschuss!

Perhonen

2 comments:

Anonymous said...

alea alea nebunii? cum traduci tu asta? :| puf puf...fass?:))

Nicu said...

bravo cata:) parca mai ieri erai intr-a 6-a si eu in primul an ca prof. si acum dai bacul. si peste 10 ani cum va(vom) fi?