Pages

Monday, September 28, 2009

Inceput...


De-ai sti, mon cher, prin cate locuri am colindat impreuna si ce minunatii ne-au incantat privirea.Am umblat prin camere straine noua si le-am facut acasa pentru cateva ceasuri, ne-am lasat inveliti de cearceafuri colorate vioi, pe care era desenat cerul. De-ai sti, de cate ori ti-am luat mainile intr-ale mele ca sa le incalzesc, de cate ori te-am sarutat pios pe obraz si de cate ori m-am jucat in parul tau.Sa stii ca m-am intalnit chiar si cu dragonul tau intr-una din zile cand mergeam singura pe bulevard, mi-a zis sa te salut si sa iti transmit ca vine la lucru saptamana viitoare. Sa nu te superi dragul meu, are si el alte treburi momentan, asa a spus.                                            

De-ai sti, mon cher, cate iti doresc....cate doresc de la tine si pentru tine, ai zice ca's nebuna si ca mai bine sa-mi vad de ale mele si sa te las pe tine sa-ti faci griji pentru ca tu esti om mare si ai anumite responsabilitati.Ei bine, afla ca nu vreau, vreau sa impartim tot, absolut tot. Suntem prieteni mai inainte de toate si datoria mea de prietena e sa iti fiu aproape, mereu.                          

Mai sunt cateva lucruri de stiut dar, care chiar si mie imi scapa acum. Promit sa revin asupra micii mele epistole catre tine si sa o reeditez asa cum se cuvine, sa-ti spun mai multe in cuvinte mai frumoase.

Au revoir, mon cher!Au revoir...

Tzrrr!Tzrrr! Este ora 7 si 30 de minute, este timpul sa va treziti! 

1 comments:

Lucylle said...

O prima parte din post mi'a adus in fata ochilor ziua de ieri petrecuta cu cea mai buna prietena a mea [uneori nu o vad cu lunile dar vorbim cu orele] Iar ce'a de.a doua parte, de ce'mi doresc de la un tip in general... Citindu'te, mi'ai adancit teama si mai mult... Asta e, mi'e frica sa nu ma trezesc intr'un ocean de durere...
Numai bine.