Pages

Monday, April 19, 2010

Altceva...

Am initiat un nou proiect ca sa zic asa...un fotoblog. Nu am pretentii de fotograf , doar incerc sa va arat lucruri frumoase, partea mai putin mercantila a lumii.

Sper sa va placa!

http://cata-fluturi-si-flori.blogspot.com

Saturday, April 10, 2010

19





Dat fiind ca anul trecut cam pe vremea asta am scris o postare despre ce s-a intamplat cand am implinit 18 ani, am zis sa va prezint in mare situatia de anul acesta. 

Ei bine...anul acesta ziua mea de nastere a coincis cu ziua de Paste asa ca telefonul a sunat fie pentru ca oamenii doreau sa-mi ureze La multi ani! sau fiindca vroiau sa-mi ureze Paste fericit!. Dimineata am plecat la bunici unde am petrecut ziua in pat datorita faptului ca am fost semi-bolnava , a doua zi mi-am scos prietenii in oras si  dupa 3 zile numai in "ieseli" am tinut-o , ca in basmele cu printi si printese.

Revenind insa la lucrurile mai serioase cum ar fi revelatia diminetii de 4 aprilie, ei bine...nu a fost nici una. E drept ca...a venit mai tarziu, dar din cu totul alte motive. Ca sa sistematizez oarecum lucrurile si ca postarea sa aiba vreun sens o sa va spun ca...zilele astea mi-am dat seama ca am crescut frumos...ca m-am dezvoltat si ca...sunt alta fata de cea de anul trecut, ca merit mult mai mult decat am si ca trebuie sa lupt ca sa obtin ce vreau chiar daca asta inseamna sa renunt la comoditate si la anumite idei despre mine si despre lume, sa fiu eu indiferent de situatie.

Ar mai fi cateva lucruri dar prefer sa le las pe mai tarziu...

PS. Imi cer scuze ca nu am mai postat de mult promit sa scriu mai des. :)

Cata